A jelentkezés lezárult!

Döntősök

Zsűri

Főoldal » Versenykiírás  » Zsűri

Tátrai TiborTátrai Tibor - Liszt Ferenc-díjas magyar gitáros, zeneszerző, a Latin duó és Tátrai Trend együttes gitárosa.

„Talán azt a pillanatot szeretem a legjobban, amikor kilépek a színpadra. Kezembe veszem a gitárt, s ugyan még semmit nem játszom, a közönség morajlik, valaki tapsolni kezd, a többiek átveszik. Érzem a várakozásukat – benne van a levegőben, hogy szeretik a muzsikámat, s különleges élményt remélnek. Ilyenkor már az első hangot úgy fogom meg, hogy megszólaltatásával egyben a lelkem is kiöntöm.”

Gerendás PéterGerendás Péter - Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, előadóművész, szövegíró. Zenéjét leginkább a latin, rock és lírai dallamok jellemzik, de közel áll hozzá a jazz is.

„Már 8 évesen óriási vágyat éreztem a zenélés iránt és ez meg is határozta, hogy merre haladok majd előre: húrok, akkordok között fogom keresni az utamat, a még titkokat rejtő önmagamat.”

Balogh Roland – Junior Príma Díjas gitárművész, zeneszerző. 2009-ben megnyerte a Montreux-i jazz-gitárversenyt Lee Ritenour elnökletével, 2010-ben pedig 600 induló művész közül a németországi Voice&Guitar versenyt. Saját zenekara a Finucci Bros Quartet, mely a fuzió és a modern jazz átmenetét képezi. 

„Eddigi pályafutásom egyik csúcspontja, hogy 2009. július 14-én megnyertem a minden évben megrendezésre kerülő világhírű Nemzetközi Montreux-i Jazzgitár Versenyt, ahol a zsűri elnöke a virtuóz jazzgitár művész, Lee Ritenour volt. Nyereményeim között szerepelt egy értékes Gibson gitár, lemezfelvétel és egy európai turné.”

A `gitár romantikája` gitárverseny 2014 támogatói

 Városliget cafe

Yamaha

Kapcsolat

Józsa Diana

diana@gitarromantikaja.hu

Facebook

© 2014 Városliget Café & Bar 1895 | Minden jog fenntartva!